9 Kaedah perempuan onani biji kelentit untuk letusan maksimum

by Jom Sihat
biji kelentit

13
9 Cara onani perempuan dan klimaks dengan maksimum.

Wanita beronani merupakan topik kontroversial dalam masyarakat, namun penting untuk diingat bahawa setiap orang memiliki hak atas kepuasan seksual.

 

Apa-apa jenis orgasma akan memberikan anda perasaan yang luar biasa, dan  biji kelentit ialah lokasi tepat yang boleh dirangsang setiap masa tanpa mengira waktu dan tempat.

 

12
-= Sedikit tazkirah=-

Sedang orang yang onani adalah melepaskan syahwatnya itu bukan pada tempatnya.

 

Sedang Imam Ahmad bin Hanbal berpendapat, bahawa mani adalah barang lebihan. Oleh karena itu boleh dikeluarkan, seperti memotong daging lebih.

 

Pendapat ini diperkuat oleh Ibnu Hazm. Tetapi ulama-ulama Hanafiah memberikan Batas kebolehannya itu dalam dua perkara:

  1. Karena takut berbuat zina.
  2. Karena tidak mampu kawin.

Pendapat Imam Ahmad ini memungkinkan untuk kita ambil dalam keadaan gharizah (nafsu syahwat) itu memuncak dan dibimbangkan akan jatuh ke dalam haram.

 

Misalnya seorang pemuda/pemudi yang sedang belajar atau bekerja di tempat lain yang jauh dari negerinya, sedang pengaruh-pengaruh di sekelilingnya terlalu kuat dan dia bimbang akan berbuat zina.

 

Karena itu dia tidak berdosa menggunakan cara ini (onani) untuk meredakan bergeloranya gharizah tersebut dan supaya dia tidak berlaku zina.

 

Ya begitulah situasi dan ujian umat akhir zaman. Sememangnya kita hidup dalam gelumang dosa. Tetapi sifat Pemurah & Mengasihani dari pada Tuhan itu lebih besar dari sifat amarahNya.

 

11
-=Sekian tazkirah=-

 

Jadi mengapa tidak mengembangkan imaginasi seksual anda dan meneroka cara onani yang berbeza yang mampu dilakukan oleh tubuh wanita?

 

Sebelum anda memulakan, anda harus memahami apa sebenarnya orgasma. “Orgasma adalah refleks fizikal yang berlaku apabila otot mengetatkan semasa rangsangan dan kemudian berehat melalui satu siri kontraksi berirama,” kata Sherry Ross, MD, ob-gyn yang berpangkalan di California.

 

 

Setiap klimaks yang anda alami boleh berbeza dalam intensiti dan tempoh, bergantung pada bagaimana dan bahagian badan anda sedang dirangsang, katanya.

 

Selain memberikan kelegaan tekanan fizikal, ia juga merupakan satu emosi yang membolehkan anda berasa lebih dekat dengan pasangan anda atau sekadar menghilangkan tekanan selepas rutin harian yang sibuk.

 

Beberapa jenis orgasma tertumpu pada faraj sahaja; yang lain membolehkan anda merasai letusan gunung berapi di tempat yang tidak pernah anda fikirkan sebagai zon erotik.

 

Terpulang kepada anda untuk mengetahui keseronokan yang anda boleh lakukan bersama pasangan atau terpaksa melakukannya secara berseorangan.

 

Baca juga : Pemakanan sihat untuk seks

 

10
1. Syahwat klitoris

Klitoris adalah tempat kegemaran kebanyakan wanita apabila ingin merasai kenikmatan syahwat.

 

Walaupun klitoris mungkin jenis yang paling mudah diakses, butang kebahagiaan kecil yang kebanyakannya tersembunyi ini sangat individualistik. Setiap wanita lebih suka jenis sentuhan yang berbeza di sini untuk mencapai klimaks.

 

“Klitoris adalah bahagian yang sangat sensitif dalam anatomi wanita, terdiri daripada berjuta-juta hujung saraf seperti zakar,” kata Dr Ross.

 

Apabila ia disentuh, dibelai melalui rangsangan langsung atau tidak langsung (dengan kata lain, melalui fabrik, atau dengan menyentuh kawasan sekitar kelentit) mendorong aliran darah meningkat ke kawasan tersebut, menyebabkan kelentit mengembang dan memerlukan pelepasan klimaks yang tidak dapat dibendung.

 

 

Kajian daripada Journal of Sex and Marriage Therapy mendapati bahawa jenis pergerakan klitoris tertentu (menyentuh ke atas dan ke bawah, kiri ke kanan, dll., dan mengelilingi kawasan yang luas untuk mengecutkannya) boleh menyebabkan orgasme. Lakukan eksperimen sendiri dan beritahu pasangan anda apa yang anda suka.

 

Jika menggentel biji ini sukar bagi anda, percayalah anda akan melalui fasa yang merunsingkan dalam hidup anda untuk mencapai nikmat,  pertimbangkan untuk menggunakan alat mainan seks yang direka bentuk, seperti penggetar mini.

 

9
-= Jom layan video 2 minit ni sekejap =-

 

8
2. G-Spot

G-spot anda berada di dinding hadapan faraj anda, kira-kira separuh jalan antara pembukaan faraj anda dan serviks anda. Ia bukan sesuatu yang anda boleh lihat tetapi anda biasanya boleh merasakannya; masukkan jari ke dalam faraj anda dan tekan ke hadapan (membuat gerakan ke depan dan ke belakang).

 

Anda sepatutnya merasakan kawasan yang sedikit beralun atau berbukit, kata Dr. Ross. Bagi sesetengah wanita, ia berasa lembut seperti span.

 

Menekan tempat ini dengan lembut dan mengusapnya dengan ringan adalah perkara yang sering dilakukan oleh ramai wanita untuk memudahkan diri mereka mengalami syahwat G-spot.

 

 

anatomy of the clitoris

Sumber : The Sex Med

 

“Apabila anda terangsang secara seksual, aliran darah di kawasan G-spot menjadi lebih lancar dan mengembang, ia adalah normal dan tidak berbahaya” kata Dr Ross.

 

Menyentuhnya dengan cara yang anda selesa dengan jari, zakar atau alat penggetar pasangan anda boleh memberikan anda renjatan. wanita menggambarkannya sebagai jenis klimaks yang sangat menggegarkan.

 

 

7
3. Syahwat bercampur ganda

Jika anda boleh mengendalikan dua, tiga, atau empat jenis rangsangan pada masa yang sama.

 

Orgasma campuran adalah klimaks yang berlaku apabila lebih daripada satu zon erotik dirangsang pada masa yang sama. Penembusan G-spot bersama-sama dengan sentuhan klitoris adalah salah satu cara untuk mengalami letupan orgasma yang luar biasa

 

Tetapi ia juga boleh datang dari penembusan faraj bersama-sama dengan rangsangan kelentit, puting atau kesemuanya secara serentak.

 

 

 

“Lebih banyak rangsangan, lebih cepat aliran darah dihasilkan, dan lebih besar renjatan yang anda akan rasa,” kata Prudence Hall, MD, pakar sakit puan dan pengarah perubatan Hall Center di California Selatan.

 

Banyak kombinasi sentuhan dan belaian boleh mencetuskan syahwat yang bercampur, tetapi jika anda ingin mengalaminya bersama pasangan, letakkan wanita di kedudukan teratas (kerana tangan anda, dan pasangan anda, bebas menyentuh kelentit, payudara, atau punggung) atau gunakan peranti bergetar untuk mendapatkan bantuan.

 

6
4. Zon erotik dalam faraj

Clitoris dan G-spot bukanlah satu-satunya butang keseronokan. Wanita sebenar dan juga penyelidik seks mengatakan bahawa terdapat zon erotik tambahan dalam faraj yang apabila disentuh dengan cara yang betul boleh membawa kepada apa yang secara kolektif dikenali sebagai renjatan faraj yang mendalam.

 

 

 

Mula-mula pergi ke titik-A, terletak di bahagian depan tinggi (atau anterior) dinding faraj tepat di bawah serviks. Seterusnya ialah O-point, yang boleh didapati di dinding belakang faraj, hampir di belakang serviks.

 

“Saya tidak dapat melihat ini apabila saya melihat faraj,” kata Dr Hall. Tetapi ligamen di sini mengandungi saraf yang kelihatan sangat sensitif kepada kebanyakan wanita.

 

Jika jari, mainan atau zakar memenuhi faraj cukup tinggi dan saraf benar-benar dirangsang, sudah pasti ia mampu memberikan syahwat berganda, katanya.

 

“Ia boleh menyebabkan seluruh rahim mengecut semasa orgasme-mungkin terdapat pengecutan besar-besaran di seluruh kawasan itu,” tambahnya.

Panduan digital percuma 11 cara meransang biji kelentit download disini.. link akan dibuka umum berdasarkan permintaan anda di ruang komen

 

5
5. Pancutan wanita klimaks kenikmatan

Ya, ejakulasi wanita memang wujud; ia adalah FASA AKHIR.

 

“Kadang-kadang apabila seseorang wanita terangsang atau terangsang secara seksual, terdapat pelepasan cecair dari kelenjar di sekeliling uretra atau permukaan anterior faraj semasa atau sebelum kekejangan.

 

Walaupun masih boleh dipertikaikan dari mana sebenarnya bendalir itu berasal,” kata Dr. Ross. Cecair itu biasanya jernih dan tidak menyerupai air kencing, dan mungkin terdapat sedikit  atau full shower.

 

 

 

 

Rangsangan G-spot adalah jenis sentuhan yang biasanya membawa kepada ejakulasi. Tetapi membelai dan menyentuh kawasan sekitar uretra juga telah diketahui menyebabkan klimaks letusan 3 kali ganda.

 

“Tiada siapa yang benar-benar mengetahui jumlah sebenar wanita yang mengalami pancutan, didapati bahawa 10-50% wanita, pada satu masa atau yang lain, mengalami detik ‘pancutan’ semasa orgasme,” kata Dr Ross.

 

 

4
6. Puting syahwat

Anda tahu payudara dan puting anda adalah zon erotik utama; Puting anda sangat responsif terhadap sentuhan dan belaian, kerana ia sarat dengan hujung saraf dan kulit yang sangat sensitif.

 

Tetapi sesetengah wanita benar-benar boleh mengalami kekejangan berganda hanya dengan mengusap dan mencium puting mereka.

 

Tiada bukti jelas tentang berapa ramai wanita yang mampu “Empphhh” tanpa menyentuh bahagian bawah pinggang, dan penyelidik tidak pasti mengapa gentelan puting menyebabkan ianya berlaku.

 

 

Tetapi jika idea itu menarik minat anda, anda boleh melakukannya dengan pasangan. Dengan ciuman, hisap, dan belaian yang cukup, “zon inilah yang boleh membawa sesetengah wanita ke fasa puncak kenikmatan yang bermakna.

 

 

3
7. Senaman syahwat/corgasm

Klimaks semasa senaman berat mungkin kedengaran agak pelik.

 

Tetapi orgasme yang disebabkan oleh senaman, atau coregasm, adalah nyata. Satu kajian dari Universiti Indiana mendapati bahawa 370 daripada 530 wanita yang dikaji telah mengalami orgasme semasa senaman, biasanya daripada senaman berasaskan teras.

 

“Satu cara untuk mendorong ‘Eemphh’ adalah dengan menekan otot pelvic anda dan anda boleh mengembangkannya dan menjadikannya lebih kuat,” kata Dr. Hall.

 

“Jika otot PC seseorang yang berkembang dengan baik semasa latihan benar-benar mula mengecut, saya rasa orgasme benar-benar terjadi.”

 

Tetapi kebanyakan wanita akan memerlukan sejenis rangsangan klitoris dan/atau faraj untuk mengikutinya jika mereka mahu orgasme berlaku, tambahnya.

 

 

2
8. Orgasma semasa tidur

Semua individu pernah mengalami mimpi sensual sebelum ini. Tetapi ini adalah perkara lain. “Sesetengah wanita boleh mengalami orgasma semasa mimpi erotik semasa tidur,” kata Dr Ross. Satu laporan menunjukkan bahawa 37% wanita telah mengalami orgasma tidur ini pada usia 45 tahun, tetapi sukar untuk mengetahui berapa kerap ia berlaku.

 

Syahwat tidur biasanya bermula dengan mimpi seksi, yang menyebabkan peningkatan aliran darah ke alat kelamin serta kelonggaran yang hebat, yang membolehkan badan mencapai orgasma semasa wanita sedang tidur nyenyak.

 

 

1
9. Syahwat berganda

Itulah tarikan berganda, sesuatu yang boleh dinikmati oleh wanita kerana tidak seperti lelaki, wanita tidak mengalami tempoh refraktori selepas klimaks yang memerlukan sedikit masa sebelum bersiap untuk pusingan kedua.

 

 

“Wanita mencapai keadaan ekstasi yang lebih tinggi dengan orgasm pertama mereka, dan kemudian boleh kekal dalam keadaan teransang,” kata Dr. Hall. “Dengan lebih banyak simulasi, mereka boleh mengalami pelbagai orgasm.” Ramai wanita mengalami ini, katanya, tetapi tidak setiap wanita akan mahukanya.

 

Tetapi jika anda ingin melakukannya, inilah strateginya: teruskan mengecutkan otot pelvis anda sendiri (dengan menekan dan melepaskan seperti yang anda lakukan jika anda menahan aliran air kencing anda), cadangan Dr. Hall.

 

Ini mengekalkan aliran darah yang tinggi, yang meningkatkan sensitiviti dan menjadikan kenikmatan second round lebih mudah dicapai. Jika anda tidak kembali ke keadaan pra-gairah, anda boleh mencapai orgasm yang seterusnya dengan lebih pantas.

 

 

You may also like